:: A|-C@pac|nO ::

Perkongsian Seorang Aku | Apalah ertinya penulisan kalau x d baca, Apalah ertinya ilmu kalau x dikongsi..

About A|-Capac|nOApa yang bakal saya bicarakan nanti mungkin akan mengganggu sensitiviti sesetengah individu. (hehe macam seram je intro nya..) Ramai yang tertanya-tanya apa benda al_capacino ni.. ok lah bagi tak menghampakan kepada semua yg bertanya.. ataupun kepada sesiapa yg baru je pasang niat nak tanya, tak lupa juga bagi mereka yang tak bertanya..
Sebenarnya al_capacino ni hanya lah nickname yg biasa sebagaimana nickname2 yang ada di arena INTERNET yang serba luas ini. Ia adalah gabungan 2 perkataan antara Al-pacino dan Cappucino. Maka tercipta lah al_capacino. Kenapa dengan dua perkataan ni.. Anda mesti dapat agak kenapa kan?.. ya betul/tak salah.. 1 adalah pelakon yg saya minati suatu ketika dulu.. dan 1 lagi adalah minuman kegemaran saya.. tu je.. simple.
Dah berapa lamakah saya guna nickname ni?... Tak pasti pula, tapi saya rasa adalah dalam 10 thn mcm tu.. lebih kurang la. Klau tak silap masa zaman chating irc lagi.. sebab dah lama guna nickname ni sayang pula rasanya nak tukar yg lain..
Itulah saja yg dapat saya terangkan disini.. sekarang anda dah tau kan.. kalau rasa2 nak share blh ja. Silakan.. saya harap dengan perutusan saya yg merapu skit ni dapat memuaskan hati pihak yang bertanya kepada saya dan tidak lupa juga kepada yg tertanya2 tapi malu nak bertanya sendiri.  Dengan ini saya mengishtiharkan perkara ini bukanlah rahsia lagi... J
0 Comments
Comments

0 comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana meberikan komen anda disini